
To share en a la carte @Merlijn
Geniet van onze sharing gerechtjes met een goed glas op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Of toch graag het comfort van onze fijne keuzemenu Clement?
>
Geniet van onze sharing gerechtjes met een goed glas op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Of toch graag het comfort van onze fijne keuzemenu Clement?
Het gaat over bewustwording, een moment waarop je met aandacht en verstand stilstaat en verwondert over wat er zich rondom jou aan het voltrekken is.
Klimaatopwarming en toename in professionalisering van onze wijnbouw zorgen 'potverdorie' voor kwaliteitsvolle Westhoek en West-Vlaamse wijnen!
Wijngaarden liggen ook bijna altijd in een mooie omgeving.
Bijgevolg zijn ze aantrekkelijke bestemmingen voor toeristen die een korte uitstap willen maken. Of voor gasten uit de streek die eventjes een vakantiegevoel willen beleven, zeker als er een foodpairingsmagie ontstaat dankzij de kookkunsten van mijn man.
De start voor ons beleefconcept is het aanplanten van tuinwijngaard ‘Clos Clement’ die als dagelijks decor dient voor onze gasten. De verdere initiatieven volgen in deze persmap. Ons beleefconcept blijft verder evolueren.
Wij zijn alvast ontzettend fier op onze cool climate wijnen.
Het is dan ook een voorrecht om jullie dagelijks 2 premiumreferenties per glas te kunnen aanbieden.
Bij mooi weer kunt u alvast proeven in Tuinwijngaard Clos Vlement met verzicht!
Wij zien er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen.
Gastvrouw, sommelier Carine Hoedt & assistent-sommelier Kris d'Haenen - Chef Wendy Vanhecke
Volgens aloud Iepers Recept wordt onze Picon dagelijks met fierheid gemaakt.
Bij mooi weer kunt u deze typische Westhoek aperitief proeven in de tuinwijngaard met verzicht op de Reutelvallei.