menu MERLIJN

MERLIJN, vanaf 8p - 35p


menu MERLIJN - 50.00 by chef Wendy Vanhecke

- Menu MERLIJN is onze instapmenu voor gezelschappen vanaf 8 tot 35 gasten - Enkel bij reservatie.

- Voorafgaand aan uw diner verzoeken wij u vriendelijk om één globale keuze te maken voor het ganse gezelschap  uit onze drie voorgerechten & twee desserts.  De keuzes voor het hoofdgerecht nemen wij graag op, tijdens jullie apéritiefmoment.

- Wij raden u om om voor het ganse gezelschap te kiezen voor onze all in drankbeleving, zo weet u perfect op voorhand de totaalprijs. (80 euro) 

 

VOORGERECHT 

Noordzeeviscasserole

West-Vlaams rood steak tartaar - uit Westoutertruffelmayonaise & Kadett Caractère 

 

HOOFDGERECHT 

Gebakken kabeljauwhaasje  - saus bereid met rode wijn van Domaine Egdard & Marie, Belgische wijnmakers in de Languedoc & risotto van boschampignons

Côte à l'os Witblauw cuisson saignant - uit Vlamertinge  

 

DESSERT

Dame blanche - huisgedraaid vanille- ijs van lokale melk & room & Belgische chocolade

Omelette Sibérienne - biscuit, vanille-ijs & meringue + 3.00

 

All-in DRANKBELEVING - 30.00 by sommelier Carine Hoedt

Apéritief: Zalige Picon of Luxemburgse bubbels of homemade mocktail met bijschenk

Voorgerecht: Geselecteerd glas instapwijn, lokaal bier of vruchtensap & water

Hoofdgerecht: Geselecteerd glas instapwijn, lokaal bier of vruchtensap mét bijschenk & water                                      

Dessert: Grootmoeders koffie mét bijschenk of verse thee  & mignardises van onze Patissier