- Menu MERLIJN is onze instapmenu voor gezelschappen vanaf 8 tot 35 gasten - Enkel bij reservatie.
- Voorafgaand aan uw diner verzoeken wij u vriendelijk om één globale keuze te maken voor het ganse gezelschap uit onze drie voorgerechten & twee desserts. De keuzes voor het hoofdgerecht nemen wij graag op, tijdens jullie apéritiefmoment.
- Wij raden u om om voor het ganse gezelschap te kiezen voor onze all in drankbeleving, zo weet u perfect op voorhand de totaalprijs. (80 euro)
VOORGERECHT
Noordzeeviscasserole
West-Vlaams rood steak tartaar - uit Westouter, truffelmayonaise & Kadett Caractère
HOOFDGERECHT
Gebakken kabeljauwhaasje - saus bereid met rode wijn van Domaine Egdard & Marie, Belgische wijnmakers in de Languedoc & risotto van boschampignons
Côte à l'os Witblauw cuisson saignant - uit Vlamertinge
DESSERT
Dame blanche - huisgedraaid vanille- ijs van lokale melk & room & Belgische chocolade
Omelette Sibérienne - biscuit, vanille-ijs & meringue + 3.00
Apéritief: Zalige Picon of Luxemburgse bubbels of homemade mocktail met bijschenk
Voorgerecht: Geselecteerd glas instapwijn, lokaal bier of vruchtensap & water
Hoofdgerecht: Geselecteerd glas instapwijn, lokaal bier of vruchtensap mét bijschenk & water
Dessert: Grootmoeders koffie mét bijschenk of verse thee & mignardises van onze Patissier