Keuzes bij hoofdgerecht nemen we graag op, tijdens jullie apéritiefmoment.
VOORGERECHT
Noordzeeviscasserolle 'merlijn' selectie van Noordzeevis en fijne garnituur met bisquesaus
HOOFDGERECHT
Gepekelde kabeljauw, smeuïge puree van prei & lardo én crumble van boekweit
of
Tâche Noir Witblauw, saignant gebakken stukje rund uit Vlamertinge met frietjes van Gilwse bintjes
& champignonsaus op chef's wijze - met repasse + €5 pp-
DESSERT
Dame blanche huisgedraaid vanille-ijs van lokale melk & room & onze chocoladesaus
Apéritief: Homemade Picon, Luxemburgse bubbels of seizoensmocktail met bijschenk
Drankbeleving bij hoofdgerecht: geselecteerd glas instapwijn, lokaal bier of softdrinks mét bijschenk & water naar
believen.
Ter afsluit: Grootmoeders koffie mét bijschenk of lokale akkerthee