menu KREEFT


menu KREEFT  €85 - 500g    

 

 VOORGERECHT 

  6 oesters Gillardeau n°3 natuur of Fine Champagne of Perle Verte, met Granny Smith & avocado

  6 tasting oesters  natuur, Fine Champagne & Perle Verte

  Meloensoepje met Canadese kreeft en verse koriander 

 

 TUSSENGERECHT

  Open ravioli van Canadese kreeft & zomerse groentetoets

 

 HOOFDGERECHT 

  Gegrilde Canadese kreeft 

  

  DESSERT          

   Kaasbord 4 fijne stukjes West-Vlaamse kaas

   Dame Blanche huisgedraaid vanille-ijs van lokale zuivel

   Pina Colada gegrilde ananas, kokos, bruine rum & lychee sorbet

 

  Zin in een bijzondere lokale wijnbeleving? 

  Kies voor mijn ‘I am Wine’ beleving!

       Winnaar Gault Millau Award 2025 

       'Beste Belgische wijnkaart met Belgische wijnen'

      "Als trotse winnaar van deze GM Award, nodig ik je uit om te genieten van mijn exclusieve wijnbeleving!

       Ontdek de verfijning van wijnen van hier & proef ook andere premiumwijnen, die perfect zijn afgestemd op je gerecht"

 

    I am Wine - 29.00 pp

        Proef 3 x 12cl  premiumwijn telkens passend bij je gerecht.

  • 1 glas bij voorgerecht
  • Dubbel genieten bij het hoofdgerecht

          Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd. 

          Proeven, vergelijken & genieten maar!

 

    I am Bob - 17.00 pp

        Proef 3 x 6cl  premiumwijn telkens passend bij uw gerecht. 

  • 1 glas bij voorgerecht
  • Dubbel genieten bij het hoofdgerecht

           Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd. 

           Proeven, vergelijken & genieten maar!

 

       WIST JE  dat er telkens de eerste woensdagavond van de maand een 

       ‘Carine’s Winemoments’ doorgaat à 55.00pp?

        Schrijf je snel in voor deze zalige, kleinschalige wijnavonden! info@restomerlijn.be

 

         WIST JE  dat we op zondagavond in juni, juli & aug een 

         tuinwijngaard pop-up zullen organiseren?

        Je komt toch ook genieten op onze uitzonderlijke winehotspot?

       

     Carine Hoedt, gastvrouw-sommelier

     Wendy Vanhecke, lekkere Westenchef

     Van boer naar bord

     Van boer naar glas