TO SHARE
Oesters Cuvée Prestige - 6 st koud, gegratineerd of mix - 24.00
Ansjovis DelaCueva - 10 st - 33.00
Brioche met kreeft - jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden - 24.00
Royal Belgian Osietra 30g - blini's & zure room - 69.00
Gebakken coquilles - structuren van bloemkool - 24.00
Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld - 20.00
Terrine van foie gras - kramiek van rozijntjes - 26.00
Gebakken foie gras - 'Fist' porto en gekarameliseerde Jonagold - 26.00
Croque met zwarte truffel - Brugse ham - 14.00
VOORGERECHTEN
Zes oesters Cuvée Prestige - koud, gegratineerd of mix - 24.00
of Brioche met kreeft - jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden - 24.00
of Terrine van foie gras - kramiek met rozijntjes - 26.00
of Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld - 20.00
of Pompoenwortelsoep - gerookte heilbot - 12.00
of Wildconsommé - filet van bosduif - 14.00
of Gebakken coquilles - structuren van bloemkool - 24.00
of Gebakken foie gras - ‘Fist’ porto, kramiek rozijntjes - 26.00
HOOFDGERECHTEN
Gebakken pietermanfilet - à la dugléré - 30.00
of Gebakken schelvishaasje - beurre blanc - 31.00
of Kreeft 500g - gegrild of met boschampignons - 39.00
of Kreeft 700g - gegrild of met boschampignons - 49.00
of Côte à l'os Witblauw - Farmmeat - per 2p - 33.00
of Tournedos 'Extra' - mals stukje vlees uit de bil - 32.00
of Hertenkalffilet 'Grand Veneur' - 38.00
DESSERTS
Belgische kazen - 12.00
of Dame blanche - huisgedraaid met lokale melk & room 10.00
of Poire Belle Blue - gepocheerde Doyenné du Comice, ijs van Achelse Blauwe en warme chocoladesaus - 12.00