To Share

Herfstsharing & à la carte


TO SHARE

Oesters Cuvée Prestige - 6 st koud, gegratineerd of mix - 24.00

Ansjovis DelaCueva - 10 st - 33.00

Brioche met kreeft -  jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden - 24.00

Royal Belgian Osietra 30g - blini's & zure room - 69.00

Gebakken coquilles - structuren van bloemkool - 24.00

Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld - 20.00

Terrine van foie gras - kramiek van rozijntjes - 26.00

Gebakken foie gras - 'Fist' porto en gekarameliseerde Jonagold - 26.00

Croque met zwarte truffel - Brugse ham - 14.00

 

VOORGERECHTEN

Zes oesters Cuvée Prestige - koud, gegratineerd of mix - 24.00

of Brioche met kreeft -  jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden - 24.00

of Terrine van foie gras - kramiek met rozijntjes - 26.00

of Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld - 20.00

of Pompoenwortelsoep - gerookte heilbot - 12.00

of Wildconsommé - filet van bosduif - 14.00

of Gebakken coquilles - structuren van bloemkool - 24.00

of Gebakken foie gras - ‘Fist’ porto, kramiek rozijntjes - 26.00

 

HOOFDGERECHTEN

Gebakken pietermanfilet - à la dugléré - 30.00

of Gebakken schelvishaasje - beurre blanc - 31.00

of Kreeft 500g - gegrild of met boschampignons - 39.00

of Kreeft 700g - gegrild of met boschampignons - 49.00

of Côte à l'os Witblauw - Farmmeat - per 2p - 33.00

of Tournedos 'Extra' - mals stukje vlees uit de bil - 32.00

of Hertenkalffilet 'Grand Veneur' - 38.00

 

DESSERTS

Belgische kazen - 12.00

of Dame blanche - huisgedraaid met lokale melk & room 10.00

of Poire Belle Blue - gepocheerde Doyenné du Comice, ijs van Achelse Blauwe en warme chocoladesaus - 12.00