menu CLEMENT into WILD


menu CLEMENT into WILD

3 gangen   - 55.00 

4 gangen ->  2 voorgerecht keuzes.  - 69.00 

 

VOORGERECHT

Zes oesters Cuvée Prestige - koud, gegratineerd of mix

of Brioche met kreeft -  jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden

of Terrine van foie gras - kramiek met rozijntjes

of Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld

of Pompoenwortelsoep - gerookte heilbot

of Wildconsommé - filet van houtduif 

of Gebakken coquilles - structuren van bloemkool & amandel

of Gebakken foie gras - Jus van Wervikse Fist 'Porto'

 

HOOFDGERECHT

Gebakken pietermanfilet - beurre blanc

of Gebakken schelvishaasje - à la dugléré

of Kreeft 500g - gegrild of met boschampignons +10.00

of Côte à l'os Witblauw - Farmmeat - per 2p

of Tournedos 'Extra' - mals stukje vlees uit de bil 

of Hertenkalffilet 'Grand Veneur' + 5.00

    Hazerug & fazantfilet worden geserveerd vanaf half oktober

 

DESSERT

Belgische kazen

of Dame blanche - huisgedraaid met lokale melk & room

of Poire Belle Blue - gepocheerde Doyenné du Comice, ijs van Achelse Blauwe en warme chocoladesaus

 

I AM WINE - Wijnbeleving met Carine Instagram - WikipediaInstagram - Wikipedia(Instagram @sommeliercarine, Tiktok @winebycarine)

Geniet van Belgische wijn & wijn van Belgen operationeel in het buitenland!

Proef 3 x 15 cl premiumijn telkens passend bij uw gerecht.

28.00

 

I AM BOB - Wijnbeleving met Carine (Instagram @sommeliercarine, Tiktok @winebycarine)
Geniet van Belgische wijn & wijn van Belgen operationeel in het buitenland!

Proef 3 x 15 cl premiumijn telkens passend bij uw gerecht.

16.00