Per seizoen, van boer naar bord.
6 Oostendse oesters Natuur of Fine Champagne of Perle Blanche
Tasting van Oostendse oesters - 2 x Natuur, 2 x Fine Champagne, 2 x Perle Blanche
Gekookte Canadese kreeft dry aged rode biet, sesam & citrusvruchtcrème
Carpaccio van gerijpte Holsteiner basilicumparel & Parmezancrème`
Foie Gras toast & uienconfituur
Gebakken coquilles bloemkoolcrème, Parmaham & hazelnootaroma's
Gepekelde kabeljauw smeuïge puree van prei & lardo & crumble van boekweit
Canadese kreeft van de grill 500g + € 15 pp
Canadese kreeft Forestier met boschampignons 500g + € 15 pp
Grijspootpatrijs à la royale
Filet pur van hert grand veneursaus + € 10 pp
Everzwijnragout
Vlamertings witblauw “Farmmeat” Tâche noir roze pepersaus
DESSERT
Kaasbord 4 fijne stukjes West-Vlaamse kaas
Dame Blanche huisgedraaid vanille-ijs van lokale zuivel
Perle Dorée Jonagold, witte chocoladesorbet & sesam-amandelkrokant
mét eigen tuinwijngaard
én winnaar: Gault Millau Award 2025
'Beste Belgische wijnkaart met Belgische wijnen'
"Als trotse winnaar van deze GM Award, nodig ik je uit om te genieten van mijn exclusieve wijnbeleving!
Ontdek de verfijning van wijnen van hier & proef ook andere premiumwijnen, die perfect zijn afgestemd op je gerecht"
Proef 3 x 12cl premiumwijn telkens passend bij je gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
Proef 3 x 6cl premiumwijn telkens passend bij uw gerecht.
Twee glazen wijn, perfect op elkaar én het gerecht afgestemd.
Proeven, vergelijken & genieten maar!
WIST JE dat er telkens de eerste woensdagavond van de maand een
‘Carine’s Winemoments’ doorgaat à 55.00 pp?
Schrijf je snel in voor deze zalige, kleinschalige wijnavonden! info@restomerlijn.be