menu CLEMENT into WILD
3 gangen - 55.00
4 gangen -> 2 voorgerecht keuzes. - 69.00
VOORGERECHT
Zes oesters Cuvée Prestige - koud, gegratineerd of mix
of Brioche met kreeft - jalapeños op het zuur, in brunoise gesneden
of Terrine van foie gras - kramiek met rozijntjes
of Carpaccio van Holsteinrund - gerijpt & gepekeld
of Pompoenwortelsoep - gerookte heilbot
of Wildconsommé - filet van houtduif
of Gebakken coquilles - structuren van bloemkool & amandel
of Gebakken foie gras - Jus van Wervikse Fist 'Porto'
HOOFDGERECHT
Gebakken pietermanfilet - beurre blanc
of Gebakken schelvishaasje - à la dugléré
of Kreeft 500g - gegrild of met boschampignons +10.00
of Côte à l'os Witblauw - Farmmeat - per 2p
of Tournedos 'Extra' - mals stukje vlees uit de bil
of Hertenkalffilet 'Grand Veneur' + 5.00
Hazerug & fazantfilet worden geserveerd vanaf half oktober
DESSERT
Belgische kazen
of Dame blanche - huisgedraaid met lokale melk & room
of Poire Belle Blue - gepocheerde Doyenné du Comice, ijs van Achelse Blauwe en warme chocoladesaus
I AM WINE - Wijnbeleving met Carine (Instagram @sommeliercarine, Tiktok @winebycarine)
Geniet van Belgische wijn & wijn van Belgen operationeel in het buitenland!
Proef 3 x 15 cl premiumijn telkens passend bij uw gerecht.
28.00
I AM BOB - Wijnbeleving met Carine (Instagram @sommeliercarine, Tiktok @winebycarine)
Geniet van Belgische wijn & wijn van Belgen operationeel in het buitenland!
Proef 3 x 15 cl premiumijn telkens passend bij uw gerecht.
16.00