VAN BOER NAAR BORD - VAN BOER NAAR GLAS
VOORGERECHT
6 Oostendse oesters Natuur of Fine CHampagne of Perle Blanche met karnemelk en dille 23.00
Tasting van 6 Oostendse oesters 2 Natuur, 2 Fine Champagne 2 Perle Blanche 24.00
Gekookte Canadese kreeft dry aged rode biet, sesam & citrusvruchtencrème 29.00
Carpaccio van gerijpte Holsteiner basilicumparel en Parmezancrème 22.00
Foie gras toast & uienconfituur 28.00
Gebakken coquilles bloemkoolcrème, Parmaham & hazelnootaroma's 25.00
Gepekelde kabeljauw smeuïge puree van prei & lardo & crumble van boekweit 34.00
Canadese kreeft van de grill 48.50
Canadese kreeft Forestier met boschampignons 500g 48.50
Grijspootpatrijs à la royale 34.00
Filet pur van hert grand veneursaus 37.00
Everzwijnragout 30.00
Vlamertings witblauw “Farmmeat” Tâche noir roze pepersaus 34.50
DESSERT
Kaasbord 4 fijne stukjes West-Vlaamse kaas 12.00
Dame Blanche huisgedraaid vanille-ijs van lokale zuivel 12.00
Perle Dorée Jonagold, witte chocoladesorbet & sesam-amandelkrokant 14.00