Menu Westhoek

MENU CLEMENT    50,00 

TuinwIjngaard Clos Clement & lokale streekproducten zorgen voor het instant vakantiegevoel op onze toeristische hotspot de Reutelvallei.

*************

VOORGERECHT

Zes oesters Oysri koud of Fine Champagne OF 

Toast met licht gerookte & gebrande Noorse zalm en eiersla met verse kruiden uit onze serre OF

Carpacci van gedroogd & gepekeld Holsteinerrund met Brokkeloud Roeselare & filoudeeg

HOOFDGERECHT

Gebakken kabeljauwhaasje met Zwinneblomme OF

Zeetong Meunière + 3.00 OF

Kreeft 500g gegrild OF à la nage OF à la Mornay met Brugge Oud + 10.00 OF

Côte à l'os Belgisch Witblauw (2p) OF

Filet Pur Westvlaams Rood + 5.00 OF

Gerijpt rund Dubbel Doel +10.00

DESSERT

Belgische kazen OF

Home Made vanille-ijs met lokale melk van hoeveboerderij Sioen uit Passendale OF

Creatie van onze patissier OF

Espresso Martini - Bartenders choice

 

MERLIJN SERVICE

Wij noteren graag uw keuzes in de MerlijnMenu tijdens het apéritiefmoment.

 

MERLIJN WINEHOTSPOT

Een gevarieerde wijnkaart met extra aandacht voor Westvlaamse wijnen, goede wijnen per glas of halve fles,  partnership met de dichtsbijzijnde wijndomeinen, wineshop, wineclasses, proefmomenten, WesthoekWineriesFietstocht, wine events:

met onze hotspot omtrent wijn zetten we ons familierestaurant verder op de kaart.

Goede wijn waardeert onze gerechten op, waardoor uw restaurantbelleving onvergetelijk wordt.

Jullie willen op vandaag lokale & nieuwe smaken ontdekken d.m.v. wijnen per glas, per halve fles die perfect aansluiten bij de gerechten.

 

Clos Clement, onze tuinwijngaard temidden de heuvelruggen in de Westhoek zorgt sedert mei 2021 voor  het unieke vakantiegevoel.

Neem gerust een unieke foto bij onze Wine Window, met zicht op onze wijnstokken en de Reutelvallei.

 

Geniet van onze passie,

Wendy Vanhecke, chef aan zijn fornuis & echtgenote Carine Hoedt gastvrouw-sommelier

Kris d'Haenen, assistent-sommelier

the M Team