Menu Terroir

Menu 'Terroir ' - € 52

Vanaf 12 personen zijn er lichte aanpassingen, zie onderaan!

APERITIEF

Glaasje Picon of Luxemburgse mousserende wijn - duo van verfijnde hapjes

VOORGERECHT

6 oesters Gillardeau OF

3 x zalm : Vendsyssel zalm, gerookte zalm met Yaki Nori(=zeewier), Rooihoutzalm

Tongrolletjes Véronique OF

Foie gras huisbereid - briochecrème - uienconfijt

HOOFDGERECHT

Dagverse visbereiding volgens marktaanbod en inspiratie van de Chef OF

Gebakken zeeetong OF

Chateaubriand Blonde d'Aquitaine OF

Gegrilde Canadese Kreeft 500g + 10€ OF

Gerijpt rund 'Dubbel Doel' + 10€

DESSERT

Kaasassortiment OF

Huisgedraaid vanille-ijs - chcoladesaus OF

Dessert van onze patissier

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geselecteerde huiswijnen (3 glazen)  én huiswater 14€

Geselecteerde premiumwijnen (3 glazen) én huiswater 20

U kunt steeds ipv wijn een biertje of een frisdrank genieten, inbegrepen in de prijs.

 

Vanaf 2 personen tot 12 personen noteren wij graag uw keuzes tijdens uw aperitief. 

 

Vanaf 12 personen worden de keuzes in voorgerecht beperkt naar uw wens én serveren we graag ons dessert van de patissier  gevolgd door koffie of thee.

Keuze in voor & hoofdgerecht noteren we graag tijdens uw aperitief. 

 

Gelieve allergieën steeds vooraf mee te delen aub.

Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door gastvrouw-sommelier Carine Hoedt en assistent-sommelier Kris D'Haenen