Menu Popina - Menu Valentijn

Menu POPINA van 6.1 tot 26.2

 

67.00

 

VOORGERECHT

          Gerookte Noorse zalm met mierikswortelcrème

TUSSENGERECHT

         Karnemelkstampers - gepocheerd ei - Vlaamse papsaus - handgepelde Noordzeegarnalen

HOOFDGERECHT

          Babylotte in de oven gegaard met wilde tijm en hertoginnen aardappel 

of       Krokant gebakken kalfszwezerik - Mechelse koekoek - Parijse champignons - truffeljus

of       Filet Pure Limousin + 7.00

of       FIlet Pure Limousin Roussini + 12.00

 

DESSERT

         Belgische kazen

of      Lokale dame blanche

of      Granny on the run

I AM WINE arrangement 

        3 fijne glazen terroirwijn geselecteerd door  sommeliers Carine Hoedt & Kris d'Haenen

       26.00

 

 

Menu VALENTIJN - di av 14.2

 

64.00

 

VOORGERECHT

            Gerookte Noorse zalm met mierikswortelcrème en krokant gebakken filoudeeg

TUSSENGERECHT

           Hartige bisque van Canadese kreeft

HOOFDGERECHT

          Babylotte in de oven gegaard met wilde tijm en hertoginnen aardappel 

of       Krokant gebakken kalfszwezerik - Mechelse koekoek - Parijse champignons - truffeljus

 

DESSERT

         Pomme d' amour by Chef Patissier Pieter Hoedt

All- in arrangement  32.00

Glaasje Belgische Bubbels of Picon of Mocktail        

3 fijne glazen instapwijn geselecteerd door  sommeliers Carine Hoedt & Kris d'Haenen en  water

 Grootmoeders koffie of losse thee met huisbereide mignardises