Maandmenu

Menu WILD  €66                               

in WijnResto Merlijn te Beselare

Welkom Herfst!

*********************************************

 

APERITIEF

Luxemburgse Bubbel of Picon

Tip van de sommeliers : Bubbel uit de Westhoek + 3 euro

CULINAIR SOEPJE

Velouté van patrijs & cantharellen

VOORGERECHT

Espuma van foie gras met gekarameliseerde brioche en noten

HOOFDGERECHT

Gebakken pladijsfilet met grondwitlof en mosterd Sterreke 

OF Canadese kreeft met boschampignons 500g 

OF okt : Filet Mignon van hert & grand veneursaus

              

      nov: Fazant Brabançonne

              

      dec: Hazerug Harlekijn  

            

DESSERT

Kaasassortiment OF

Huisgedraaid vanille-ijs  OF

Creatie van onze patissier

 

-> Wij noteren graag uw keuzes in de menu tijdens de aperitief.

-> Vanaf 8 personen vragen wij om vooraf 1 gezamelijke dessertkeuze door te geven aub.

 

WijnSelectie & waters €29 - 4 glazen

- Bianco di Morgante, nero d'avola, Sicilië, 2018 * velouté van patrijs

- Domaine Bott Geyl, Points Cardinaux Métiss, Alsace, 2016 * espuma van foie gras

- Flor de St. José, Douro, 2019 * gebakken pladijsfilet of Canadese kreeft met boschampignons

- Muratie Melck's, blended red, Stellenbosch, 2015 * filet mignon van hert 

- Les Quelles de la Coste, Vaucluse  * fazant brabançonne

Quinta do Paral, Alentejo, 2017 * hazerug harlekijn