Menu POPINA van 6.1 tot 26.2
67.00
VOORGERECHT
Gerookte Noorse zalm met mierikswortelcrème
TUSSENGERECHT
Karnemelkstampers - gepocheerd ei - Vlaamse papsaus - handgepelde Noordzeegarnalen
HOOFDGERECHT
Babylotte in de oven gegaard met wilde tijm en hertoginnen aardappel
of Krokant gebakken kalfszwezerik - Mechelse koekoek - Parijse champignons - truffeljus
of Filet Pure Limousin + 7.00
of FIlet Pure Limousin Roussini + 12.00
DESSERT
Belgische kazen
of Lokale dame blanche
of Granny on the run
I AM WINE arrangement
3 fijne glazen terroirwijn geselecteerd door sommeliers Carine Hoedt & Kris d'Haenen
26.00
Menu VALENTIJN - di av 14.2
64.00
VOORGERECHT
Gerookte Noorse zalm met mierikswortelcrème en krokant gebakken filoudeeg
TUSSENGERECHT
Hartige bisque van Canadese kreeft
HOOFDGERECHT
Babylotte in de oven gegaard met wilde tijm en hertoginnen aardappel
of Krokant gebakken kalfszwezerik - Mechelse koekoek - Parijse champignons - truffeljus
DESSERT
Pomme d' amour by Chef Patissier Pieter Hoedt
All- in arrangement 32.00
Glaasje Belgische Bubbels of Picon of Mocktail
3 fijne glazen instapwijn geselecteerd door sommeliers Carine Hoedt & Kris d'Haenen en water
Grootmoeders koffie of losse thee met huisbereide mignardises