Menu Kreeft

 

Menu KREEFT   64,00 - 500g       69,00 - 700g

Merlijn te Beselare is het restaurant bij uitstek waar u van vere kreeft kunt genieten.

WIjngaard Clos Clement zorgt hierbij voor een instant vakantiegevoel.

*************

VOORGERECHT

Zes oesters Oysri koud of Fine Champagne 

OF 

Kreeftkroket met een snuifje saffraan

TUSSENGERECHT

Halve kreeft Belle-Vue

HOOFDGERECHT

Halve kreeft à la nage OF Halve kreeft à la nage OF Halve kreeft à la Mornay

DESSERT

Belgische kazen OF

Home Made vanille-ijs met lokale melk OF

Creatie van onze patissier OF

Espresso Martini

 

MERLIJN SERVICE
Wij noteren graag uw keuzes in de KreeftMenu tijdens het apéritiefmoment.

 

MERLIJN WINEHOTSPOT
Een gevarieerde wijnkaart met extra aandacht voor Westvlaamse wijnen, goede wijnen per glas of halve fles,, partnership met de dichtsbijzijnde wijndomeinen, wineclasses, wineshop, proefmomenten, WesthoekWineriesFietstocht, wine events:
via wijn zetten we ons familierestaurant verder op de kaart.
Goede wijn waardeert onze gerechten op, waardoor uw restaurantbelleving onvergetelijk wordt.
Jullie willen op vandaag lokale & nieuwe smaken ontdekken d.m.v. wijnen per glas, per halve fles die perfect aansluiten bij de gerechten.
Daar hebben we ons mee geprofileerd.
Clos Clement, onze tuinwijngaard temidden de heuvelruggen in de Westhoek zorgt sedert mei 2021 voor  het unieke vakantiegevoel.
Neem gerust een originele foto bij onze Wine Window, met zicht op onze wijnstokken en de Reutelvallei.
 

 

Geniet van onze passie,

Wendy Vanhecke, chef aan zijn fornuis & echtgenote Carine Hoedt gastvrouw-sommelier

Kris d'Haenen, assistent-sommelier

the M Team