Menu KREEFT

                      

                        Merlijn te Beselare laat u rustig genieten van een smaakvolle menu,

                        in een idyllisch kader tusen jonge wijngaarden in de Westhoek.

                        Lokaal geselecteerde topproducten zoals licht zuurdesembrood, smout met koantjes en cru-boter

                        doen u zeker en vast goesting krijgen naar meer...             

 

Menu KREEFT   69.00 - 500g      79.00 - 700g

 

VOORGERECHT

Zes oesters Gillardeau n°3  koud of Fine Champagne 

OF 

Garnaalkroket met Noordzeegarnalen

TUSSENGERECHT

Halve kreeft Belle-Vue

HOOFDGERECHT

Halve kreeft à la nage met zomergroentjes

OF

Halve kreeft gegrild

DESSERT

Belgische kazen

OF

Lokale dame blanche 

OF

Carpaccio van ananas - witte chocolademousse met geitenkaas

 OF

Koude Sabayon - citroencrème - zomers rood fruit

OF

West-Vlaamse boterwafel met stierenboter in foodpairing met versterkte zoete Westhoekwijn

GOESTING  in een passend glas wijn?

  Aangepaste Terroirwijnen 21.00

 Drie premium glazen wijn geselecteerd door Sommeliers Carine & Kris

 

MERLIJN: Winehotspot?

  Zalig tafelen met als uniek decor onze tuinwijngaard 'Clos Clement' .

  Met trots laten we u genieten van onze gevarieerde wijnkaart met bijzondere aandacht voor West-Vlaamse & Belgische wijnen.

  Net die éne wijn bij dat éne gerecht maakt de proefervaring onvergetelijk.

  Wijnliefhebber wees gewaarschuwd, sommeleirs Carine & Kris gaan u meenemen in hun eindeloze wijn-passie!

  Met vrienden, familie en bedrijfsteam kunt u op donderdagavond ook een 'Start to Taste' Event organiseren.

  Gastvrouw-sommelier Carine,  

  ook docente aan het EVW (Eigentijds Vlaams Wijninstituut) & Board member of VVS (Vlaamse Vereniging Sommeliers) 

   zorgt alvast voor een laagdrempelige, creatieve benadering van het proefgebeuren. 

   Bij interesse stuur gerust een email naar info@restomerlijn.be.

 

    We zien er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen, the M Team.