Menu Clement

Menu CLEMENT    46.00

 

VOORGERECHT

Zes oesters Gillardeau n°3 koud of fine Champagne

OF

Rooihoutzalm

OF

Homemade foie gras - crème van brioche

OF

Zes Noordzeelangoustines à la plancha

OF

Wildconsommé van bosduif & beukenzwammen

OF

Gebakken kalfszwezerik met grondwitlof

OF

Carpaccio van gerijpte Holsteiner op krokant gebakken filoudeeg

 

HOOFDGERECHT

Gebakken kabeljauwhaasjhe - gestoofde prei en graanmosterdsausje

 OF

Zeetong Meunière

OF

Kreeft 500g gergrild of boschampignons +10.00

OF

Côte à l'os Belgisch Witblauw 

OF

Filet Pur Blonde Aquitaine +5.00

OF

Gerijpt rund Dubbel Doel +10.00

OF

Hertekalffilet Grand Veneur +5.00

 

DESSERT

Kaasassortiment

OF

Home Made vanille-ijs

OF

Moelleux

OF

Espresso Martini

 

Wij noteren graag uw keuzes in Menu CLEMENT tijdens het apéritiefmoment.

 

MERLIJN WINEHOTSPOT
Dineren met als decor onze tuinwijngaard 'Clos Clement' en aanpalend Wijndomein Reutelvallei.
Met trots laten we u genieten van onze gevarieerde wijnkaart met extra aandacht voor Westvlaamse & Belgische wijnen.
We hebben een sterk partnership ontwikkeld met de dichtsbijzijnde wijndomeinen. 
Merlijn staat ook voor Wineclasses, Wineshop en talrijke Proefmavonden.
Goede wijn waardeert onze gerechten op, waardoor uw restaurantbelleving onvergetelijk wordt.
Het is onze passie jullie lokale & nieuwe smaken te laten ontdekken d.m.v. wijnen per glas, per halve fles die perfect aansluiten bij onze gerechten.
 
Fijne wijngroet,
Chef Wendy Vanhecke en gastvrouw-sommelier Carine Hoedt
Assistent-sommelier Kris d'Haenen 
The M Team