Menu Clement

 

Menu CLEMENT    46.00

 

VOORGERECHT

Zes oesters Gillardeau n°3 koud of fine Champagne

OF

Licht gerookte en gebrande Noorse zallm - mierikswortel - lente ui

OF

Zes Noordzeelangoustines à la plancha

OF

Tataki van lijnvangst tonijn MSC-keurmerk - sesam - koriander

OF

Buffelmozarella - Coeur de Boeuf tomaat - Noordzeegarnalen

OF

Pomme Moscovite 10 g Royal Belgium Caviar Gold + 15.00

OF

Carpaccio van gerijpte Holsteiner op krokant gebakken filoudeeg

HOOFDGERECHT

Met zeekraal gestoofde zeewolffilet en gecarameliseerde venkel

 OF

Zeetong Meunière

OF

Kreeft 500g gergrild of à la nage +10.00

OF

Côte à l'os Belgisch Witblauw 

OF

Filet Pur Blonde Aquitaine +5.00

OF

Gerijpt rund Dubbel Doel +10.00

 

DESSERT

Belgische kazen

OF

Home Made vanille-ijs

OF

Moelleux

OF

Espresso Martini

 

Wij noteren graag uw keuzes in Menu CLEMENT tijdens het apéritiefmoment.

 

MERLIJN WINEHOTSPOT
Dineren met als decor onze tuinwijngaard 'Clos Clement' en aanpalend Wijndomein Reutelvallei.
Met trots laten we u genieten van onze gevarieerde wijnkaart met extra aandacht voor Westvlaamse & Belgische wijnen.
We hebben ondertussen ook een sterk partnership ontwikkeld met de dichtsbijzijnde wijndomeinen. 
Merlijn staat ook voor Wineclasses, Wineshop en talrijke Proefmavonden.
Goede wijn waardeert onze gerechten op, waardoor uw restaurantbelleving onvergetelijk wordt.
Het is onze passie jullie lokale & nieuwe smaken te laten ontdekken d.m.v. wijnen per glas, per halve fles die perfect aansluiten bij onze gerechten.
 
Fijne wijngroet,
Chef Wendy Vanhecke en gastvrouw-sommelier Carine Hoedt
Assistent-sommelier Kris d'Haenen 
The M Team