MarktMenu

MENU MARKT    39,00 

Topper prijs-kwaliteit-service

Vanaf de woensdagmiddag tot en met de zaterdagmiddag.

*************

VOORGERECHT

Burrata met couis van onze tomaten & parel van onze serre-basilicum

HOOFDGERECHT

Gebakken kabeljauwhaasje met Zwinneblomme OF

Varkenswangetjes Brasvar & Pannepot bier, Struise Brouwers.

DESSERT

Home Made vanille-ijs met lokale melk van hoeveboerderij Sioen uit Passendale 

 

MERLIJN WINEHOTSPOT
Een gevarieerde wijnkaart met extra aandacht voor Westvlaamse wijnen, goede wijnen per glas of halve fles,  partnership met de dichtsbijzijnde wijndomeinen, wineshop, wineclasses, proefmomenten, WesthoekWineriesFietstocht, wine events:
met onze hotspot omtrent wijn zetten we ons familierestaurant verder op de kaart.
Goede wijn waardeert onze gerechten op, waardoor uw restaurantbelleving onvergetelijk wordt.
Jullie willen op vandaag lokale & nieuwe smaken ontdekken d.m.v. wijnen per glas, per halve fles die perfect aansluiten bij de gerechten.
Clos Clement, onze tuinwijngaard temidden de heuvelruggen in de Westhoek zorgt sedert mei 2021 voor  het unieke vakantiegevoel.
Neem gerust een originele foto bij onze Wine Window, met zicht op onze wijnstokken en de Reutelvallei.

 

Geniet van onze passie,

Wendy Vanhecke, chef aan zijn fornuis & echtgenote Carine Hoedt gastvrouw-sommelier

Kris d'Haenen, assistent-sommelier

the M Team